A használt eszközökről, óratípusokról:

Milyen eszközeink vannak?

TRX edzőhevederek, egy- és kétkezes súlyzók, kettlebell, medicin labda, fitball, bosu, step pad, haskerék, lábsúly, edzőmatracok, gumiszalagok, bordásfal, húzódzkodó, tolódzkodó, boxzsák és a saját testünk.

TRX edzés:

A használt eszköz, a TRX edzőheveder a segítségével a célzottan megdolgoztatott, erősített izmok mellett minden esetben nagy hangsúlyt kap törzsünk merevítő izomzata. Az egyénenként változtatható terhelésnek köszönhetően egy orvosi rehabilitációban résztvevő ember, egy kezdő és egy sportoló egyaránt megfelelőnek fogja tartani az edzést. A dedikáltan TRX edzéseinken is előkerülhetnek egyéb funkcionális eszközök!

Funkcionális edzés:

Saját testünk mellett kézi súlyzókat, súlytárcsákat, TRX-et, fitball-t, kettlebellt, medicin labdát, ugrókötelet, step padot is alkalmazunk. Persze nem mindet egyszerre.

BodyPump:

Jellemzően egy- és kétkezes súlyzókat alkalmazunk, némi sajáttestsúlyos gyakorlattal vegyítve. Hot Iron helyett szokták alkalmazni helyettesítés esetén ezt az órát. Hasonló gyakorlatokkal, hasonló eredményt érhetünk el.

CrossFit:

Minden korábbi eszközből, gyakorlatból a legnehezebbeket alkalmazzuk ezeken az edzéseken. Természetesen van mód kezdőként is csatlakozni, mint minden órán, itt is biztosítjuk a progresszió lehetőségét.

Szenior edzés:

A sajáttestsúlyos gyakorlatok, a súlyzók és egyéb eszközök kiválasztásánál kiemelt hangsúlyt kap a fokozatosság.

Gerinc-core training:

Kizárólag a saját testünket használjuk. De ez ne tévesszen meg senkit! Póló nem marad szárazon!

Nyújtás, stretching:

Szintén sajáttestsúlyos gyakorlatokkal igyekszünk visszaszerezni izmaink eredeti mozgásterjedelmét.

Kick box:

A kick-boksz alap technikai elemeit sajátítjuk el, ütéseket, rúgásokat. Nagyszerű állóképességi, erő-állóképességi edzésforma. Ha az erősítő, futó, triatlon, foci edzésedbe valami nagyon mást vinnél be, itt a helyed, meg fogsz lepődni! Hozd magaddal a párodat, kedvesedet, ellenségedet, főnöködet, beosztottadat. Nőknek is!

Eszközök: kesztyű (mindenkinek saját javasolt a higiénia miatt!), boxzsák, pontkesztyű, teniszlabda. Az óra végi erősítő résznél pedig minden, ami a funkcionálisnál előkerülhet!

Bónusz:

A vendégek kérhetnek bármit az óráink közül. A többség, a legerősebb dönt 🙂

Jelentkezzetek be óráinkra:

e-mail címünk: andrassyfitness (kukac) gmail pont com

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s