A vendégek véleménye

Az alábbi vélemények remélhetőleg segítenek a választásban:

Erika

12 éves jógás múlt után kezdtem Gábor edzéseire járni. A változatos, színes és nem utolsósorban jó hangulatú edzései következtében nem csak az erőnlétem és teherbírásom javult, hanem a hajlékonyságom is hihetetlen fejlődésen ment keresztül. Erő, mobilitás, robbanékonyság. És mínusz 10 év egy éven belül. Hihetetlenül hálás vagyok neki.

Orsolya

Gábornál kajak oktatáson vettem részt. Gábor, felkészült, segítőkész és türelmes oktató, jó szívvel ajánlom őt mindenkinek.

Márk

Gábor nagyon jó és motiváló oktató, aki sokat segített abban, hogy különböző mozgásformákat kipróbáljak. Mindig odafigyelt rám és segített a különböző gyakorlatok elsajátításában, miközben komoly szakértelmet, türelmet mutatott fel. Végig figyel a fokozatosságra, és a magánórákon végig segíti a fejlődésemet. Mindezek mellett kedves és támogató ember, olyan edző aki valóban törődik az egyénnel. Fontos kiemelni, hogy a teremben minden felszerelés és minden eszköz megtalálható, és mindegyik használatát, alkalmazását Gábor megmutatja.
Több edzésformát is próbáltam, ezek a fitnesz, TRX, kick-box edzések formájában valósultak meg, és mindegyiket komoly szakértelemmel tanította. Gábornál lehetőség van különböző mozgás és edzésformák váltakozó megvalósítására, így a közösen kijelölt cél alapján folyik az edzésprogram.
Folyamatosan motivál és várom a következő órákat. Ajánlom Gábort minden edzeni és mozogni vágyó embernek.

Betti

Gábort TRX-szel vegyített funkcionális óráiról ismerem az Atlant edzőteremből. Jó hangulatú, pörgős és változatos órákat tart. Odafigyel, következetes, és lehet nála fejlődni, ajánlom másnak is. : )
Betti

Gyula

Sose kajakoztam ezelőtt, de úgy éreztem itt az ideje elkezdeni. Az egyik facebook kajak-kenu csoportban érdeklődtem és így ismertem meg Gábort.
Sok év kajakozási tapasztalatával a háta mögött szívből tudom ajánlani. Egyúttal nem csak oktatást kaptam tőle, hanem egyben kirándulást és kikapcsolódást is. A rugalmasságára se tudok panaszkodni.
Szóval ha evezőt fognál a kezedbe, keresd nyugodtan Gábort. Nem fogsz csalódni!

Tünde

funkcionális edzésre járok Gáborhoz, azért szeretem az edzéseit, mert a kemény és a kíméletes terhelés pont jó ütemben váltakozik, nincs lazsálás, jól elfáradok, és utána mindig kellemesen atomnak érzem magamat

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s